zondag 1 januari 2012

GELUKKIG NIEUWJAAR!!!

En zo is het weeral 2012 en Bram bijna 5mnd! Wat gaat de tijd snel en wat word dat kleine pupje snel groot!En zonder dat je het eigenlijk zelf in de gaten hebt draait eigenlijk alles om Bram. En met alles wat je wilt gaan doen moet je toch rekening houden met Bram(metje)De vakantie naar Gran Canaria die stond al gepland maar toen kwam bram dus wat nu?? Geen probleem opa en oma komen in huis om op Bram +huisgenoten te passen. Na het werk snel naar huis om met Bram te gaan lopen.(wat niet alleen goed voor Bram is maar ook voor ons!!)Maar  het gaat hardstikke goed allemaal,en heel de familie is ook zeer gecharmeerd van Bram.Wel heeft hij al een bijnaam:'MALLE PIETJE" Dit vanwege zn verzamelwoede van alles wat hij onderweg tijdens zn rondjes tegenkomt. O.a : plastic verpakkingen,lege doosjes lege pakjes van shag en sigaretten,kraskaarten,boodschappenbriefjes,blikjes,takjes, en noem het maar op!
Hij zou prima bij de plantsoenendienst kunnen werken!! Hahahahahahahaha
De jaar wisseling heeft hij ook goed doorlopen. Was totaal niet bang of geinteresseerd in het vuurwerk.
Heeft s`middags ook gezellig met de konijnen buiten gelopen en zich niets aangetrokken van het geknal.
sÀvonds kwamen de kinderen en "nichtje Angie" en hebben ze samen lekker gespeeld en daarna ongegeneerd liggen snurken.Dus ook dat hebben we weer goed doorlopen!!











1 opmerking:

  1. Leuk he als ze alles meenemen naar huis. Hier intstaat bij de voordeur oa een grote hoeveelheid takjes. En inderdaad flesjes, blikjes, karton, papier.

    Voor jullie de beste wensen voor 2012!

    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen